Parkweg 1/

3221 LV HELLEVOETSLUIS € 210.000,-
Woonopp. 98 m2
Perceelopp. 273 m2
2 badkamers
0 toiletten
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
Omschrijving Woningtype "FORUM" prijzen vanaf € 200.000,-- k.k,.
Deze geschakelde semi-bungalow is gelegen op het recreatiepark "Città Romana". Op loopafstand bevinden zich de duinen met het strand en natuurgebied het Quackjeswater. Ook zijn er op het park verschillende faciliteiten zoals een overdekt zwembad, receptie en restaurant. Op slechts een half uurtje rijden bevinden zich zowel Rotterdam als Zeeland. Kortom een heerlijke en unieke locatie om op te verblijven!

Wij mogen u namens onze opdrachtgever verschillende woningen (5 types) te koop aanbieden zodat ook u trotse eigenaar kunt worden van een prachtige plekje op dit mooie park. De kavelgroottes van dit woningtype variëren tussen 273 m² en 657 m² eigen grond waarbij verschillende woningen aan het water zijn gesitueerd.

De indeling is als volgt:
Zodra u de woning via de hal binnenkomt treft u de inpandige berging, de meterkast en de toiletruimte. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de begane grond met aansluitend een badkamer. Aan het einde van de hal is de toegang tot de woonkamer met aangrenzende open keuken. Mede dankzij de vele raampartijen is er veel lichtinval aanwezig.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers met tussen beide kamers een douchegelegenheid met wastafel. Ook op deze verdieping is er bergruimte, alwaar tevens de opstelplaats van de c.v. combi-ketel is en het witgoed.

De onderstaande parkkosten zijn voor het jaar 2020 van toepassing:
Beheersvergoeding € 365,96 excl. BTW per jaar;
Centrumbijdrage € 716,93 excl. BTW per jaar;
Erfpachtcanon algemene gronden CvE* € 299,34 (geen BTW van toepassing) per jaar;
Voorschot parkbijdrage CvE* € 950,00 excl. BTW per jaar;
Voorschot nuts CvE* € 484,10 excl. BTW per kwartaal;
Project notaris: Verzijl notarissen.

(*Coöperatie van Eigenaren).

Ook is het mogelijk om de woningen aan te kopen met een volledige upgrade, zodat de woning helemaal instapklaar en geheel gemoderniseerd wordt opgeleverd. De kosten van het upgrade pakket bedragen voor dit woningtype €27.000,-- (PVC vloerafwerking, keuken, stoffering, tuinmeubilair, inrichting, schilderwerk).

Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 0181-301009.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Geschakelde woning
Soort Bungalow
Woonoppervlakte 98 m2
Bouwjaar
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 210.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht