Parkweg 1271

3221 LV HELLEVOETSLUIS € 495.000,-
Woonopp. 97 m2
Perceelopp. 479 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2000
Omschrijving Deze prachtige rietgedekte vrijstaande woning is gelegen op een royaal perceel van 479m² eigen grond op het recreatiepark Città Romana. De gehele woning is gemoderniseerd en luxe afgewerkt. Ook is er een grote berging aangebouwd en is de tuin opnieuw aangelegd. Het strand en bosgebied zijn in de directe omgeving van het park waardoor u hier in zowel de zomer- als wintermaanden heerlijk kunt vertoeven.


De indeling is als volgt:

In de hal is er naast de geheel betegelde toiletruimte tevens toegang tot de bijkeuken met de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook is deze ruimte geschikt als extra bergruimte. De woonkamer met openslaande tuindeuren bevindt zicht aan de achterzijde en zijkant vanwaar u weg kunt kijken naar de tuin en het water. De keuken heeft een moderne inrichting met inbouwapparatuur, alle in 2021 geplaatst, als een kookplaat, Boretti heteluchtoven, vaatwasser, koelkast en een Miele stoomoven met warmhoudlade, combi magnetron, Quooker en koffiemachine.

Via een spiltrap vanuit de hal is de 1e verdieping bereikbaar. Deze verdieping heeft 3 ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer met whirlpool, wastafel en douche met rainshower.

De zolder is toegankelijk via een vlizo trap.

In de voortuin is er mogelijkheid om de auto’s op eigen terrein te parkeren. De achtertuin is aan het water gelegen met diverse terrassen.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2000;
• Dakbedekking vernieuwd in 2020;
• Elektra en groepenkast vernieuwd;
• Aangebouwde royale berging naast de woning;
• Plavuizen vloer met vloerverwarming op de begane grond (unit vernieuwd in 2020);
• Aparte 4 lade vriezer in de bijkeuken;
• Drainage in de tuin;
• Waterpomp;
• Vernieuwde mechanische ventilatie en dakdoorvoeren met dakroosters;
• Vernieuwde binnendeuren;
• Elektrische ramen op de 1e verdieping;
• Gestucte wanden en plafonds;
• Woningtype ‘Canna Palustre’;
• Volledig geïsoleerd.

De onderstaande parkkosten zijn voor het jaar 2022 van toepassing:
- Beheersvergoeding € 365,96 excl. BTW per jaar;
- Centrumbijdrage € 906,84 excl. BTW per jaar;
- Erfpachtcanon algemene gronden CvE* € 312,92 (geen BTW van toepassing) per jaar;
- Voorschot parkbijdrage CvE* € 1936,00 excl. BTW per jaar;
- Voorschot nuts CvE* € 675 excl. BTW per kwartaal (*CvE).

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Vrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 97 m2
Bouwjaar 2000
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 495.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht