Parkweg 1B-337

3221 LV HELLEVOETSLUIS € 400.000,-
Woonopp. 94 m2
Perceelopp. 483 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
Omschrijving Op het mooie recreatiepark "Citta Romana" mogen wij u deze vrijstaande rietgedekte recreatie villa te koop aanbieden. De woning is in 2021 gemoderniseerd en aan het water gelegen op een perceel van 483 m2 eigen grond. Het strand en bosgebied zijn in de directe omgeving, waardoor u hier in zowel de zomer- als wintermaanden heerlijk kunt vertoeven.

De indeling is als volgt:

In de hal is er naast de toiletruimte tevens toegang tot de bijkeuken. Hier zijn de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook is deze ruimte geschikt als extra bergruimte. De woonkamer met openslaande tuindeuren bevindt zicht aan de achterzijde vanwaar u weg kunt kijken naar de tuin en het water. De vloer is voorzien van een PVC vloerafwerking met vloerverwarming. De keuken is in 2021 vernieuwd en is voorzien van een koelkast, combi magnetron, gaskookplaat en vaatwasser.

Via een spiltrap vanuit de hal is de 1e verdieping bereikbaar. Deze verdieping heeft 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douchecabine, wastafel, ligbad en 2e toilet.

De zolder is toegankelijk via een vlizo trap.

De tuin rondom de woning geeft u altijd de mogelijkheid om in de zon of schaduw te zitten. Aan het water is een vlonder gemaakt waar u fijn over het water weg kunt kijken. Naast de woning staat een houten berging.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1998;
• 483 m² eigen grond;
• Vloerverwarming zowel op de begane grond als de eerste verdieping;
• Inventaris blijft achter;
• Houten berging;
• Volledig geïsoleerd;
• Woningtype “Canna Palustre”;
• Verschillende faciliteiten op het park zoals een overdekt zwembad, receptie en restaurant;
• Remeha cv-combi ketel (2018).


De onderstaande parkkosten zijn voor het jaar 2022 van toepassing:
- Beheersvergoeding € 365,96 excl. BTW per jaar;
- Centrumbijdrage € 906,84 excl. BTW per jaar;
- Erfpachtcanon algemene gronden CvE* € 312,92 (geen BTW van toepassing) per jaar;
- Voorschot parkbijdrage CvE* € 1936,00 excl. BTW per jaar;
- Voorschot nuts CvE* € 675,00 excl. BTW per kwartaal (*CvE).


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Vrijstaande woning
Soort Villa
Woonoppervlakte 94 m2
Bouwjaar
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 400.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht