Philips van Almondestraat 34

3223 RA HELLEVOETSLUIS € 350.000,-
Woonopp. 104 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1991
Omschrijving In een rustige straat van woonwijk Den Bonsen Hoek is deze 2/1 kapwoning met garage en tuin op het zuid-westen gelegen.

De indeling is als volgt:

In de hal zijn de meterkast en het toilet en vanuit de hal komt u in de tuingerichte woonkamer. Deze heeft een open haard en een hardhouten schuifpui. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken welke een L-vormige inrichting heeft en inbouwapparatuur als koelkast, combi-magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap. Ook is er een provisiekast in de overgang tussen de keuken en woonkamer.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers, dit waren er voorheen 3. De ouderslaapkamer heeft tevens toegang tot de garderobekamer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een douchecabine, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Hier is momenteel een open ruimte, maar kan eventueel een slaapkamer gerealiseerd worden.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1991;
• Volledig geïsoleerd;
• 224 m² eigen grond;
• Spacheltputzwanden op de begane grond;
• Aangebouwde stenen garage;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel uit 1999;
• Laminaat vloerafwerking op de begane grond en 1e verdieping;
• De buitenzijde is in 2017 geschilderd.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 104 m2
Bouwjaar 1991
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 350.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht