Piet Heynstraat 2

3223 SG HELLEVOETSLUIS € 385.000,-
Woonopp. 123 m2
Perceelopp. 209 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1989
Omschrijving Wat een uitstraling heeft deze fraaie 2/1 kapwoning met garage! De woning is gebouwd in een chaletstijl en is gesitueerd aan de rand van woonwijk “Den Bonsen Hoek” op loopafstand van het winkelcentrum op een perceel van maar liefst 209 m² eigen grond.

Via de hal, welke is voorzien van de toiletruimte en de meterkast kunt u de inpandige garage bereiken. Deze garage is momenteel gesplitst in een berging en een werkruimte. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft directe betrokkenheid met de achtertuin. De open keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductie-kookplaat en afzuigkap.

In de achtertuin is er recent een grote houten berging geplaatst met overkapping.

Op de 1e verdieping bevindt zich de royale ouderslaapkamer. Ook zijn er nog 2 ruime slaapkamers waarbij 1 slaapkamer toegang biedt tot het balkon. De moderne, geheel betegelde badkamer is keurig afgewerkt en ingericht met een zwevend toilet, douche en wastafelmeubel.

De 2e verdieping is toegankelijk via een vaste trap, waar u via de royale overloop de 4e slaapkamer kunt bereiken. Het is goed mogelijk om op deze verdieping een extra 5e slaapkamer te realiseren waardoor de woning uitermate geschikt is voor grotere gezinnen. Op de overloop zijn de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1989;
• Geheel betegelde toiletruimte met ‘zwevend’ toilet;
• Houten berging (2017);
• Laminaatvloer op de 1e verdieping;
• De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2019;
• Bergruimte op de 2e verdieping;
• Spachtelputzwanden op de begane grond;
• Instapklare woning.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 123 m2
Bouwjaar 1989
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 385.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht