Prunus 44

3224 EE HELLEVOETSLUIS € 330.000,-
Woonopp. 98 m2
Perceelopp. 338 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1983
Omschrijving Op korte afstand van het centrum, de scholen en de Zeedijk is deze mooie 5-kamer hoekwoning gelegen. Dankzij de grote zij- en achtertuin heeft de woning een perceelgrootte van maar liefst 219 m2. De recente moderniseringen zorgen er voor dat dit huis zeker voldoet aan de hedendaagse woonwensen van luxe en comfortabel wonen.

De indeling is als volgt:

In de hal zijn de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang. De woonkamer, welke aan de achterzijde is gelegen, is voorzien van een houten vloerafwerking. Aan de voorzijde is de open keuken met moderne inrichting en inbouwapparatuur als een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, combi- magnetron, koelkast en vriezer.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers. De geheel betegelde en modern afgewerkte badkamer is ingericht met een inloopdouche, dubbele wastafel en zwevend toilet.

Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken met de 4e slaapkamer. Tevens vindt u hier de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en opstelplaats voor het witgoed.

De tuin is zeer royaal te noemen doordat er een stuk grond is bijgekocht. Aan de zijkant van de woning vindt u een open houten berging en achterin de tuin een stenen berging. Naast deze bergingen is er een houten tuinhuisje geplaatst.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1983;
• 219 m² eigen grond;
• De buitenzijde is in 2021 geschilderd;
• Intergas c.v. combi-ketel, bouwjaar 2014;
• 7 zonnepanelen (dit betreft een leasecontract welke door de verkopers afgekocht zal worden, waarna de zonnepanelen eigendom zijn);
• Nieuw dakraam in de slaapkamer aan de achterzijde.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 98 m2
Bouwjaar 1983
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 330.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht