Rondostraat 101

3223 PB HELLEVOETSLUIS € 289.000,-
Woonopp. 124 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1999
Omschrijving Bent u op zoek naar een royale tussenwoning met dakterras welke is gelegen in woonwijk “De Ravense Hoek”? Dan is dit uw woning! De woning heeft ruime slaapkamers en een studio welke tevens als slaapkamer gebruikt kan worden.

De indeling is als volgt:

In de hal is er de toegang tot de toiletruimte en de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en heeft een glazen pui over vrijwel de gehele breedte van de woning waardoor u directe betrokkenheid heeft met de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken met een moderne inrichting en voldoende bergruimte, dit mede dankzij de keukenkasten aan weerszijden. Ook is er inbouwappartuur als een heteluchtoven, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.

De achtertuin is netjes aangelegd met vlonders en bestrating en achterin de tuin een stenen berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 rechte slaapkamers. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, douchecabine en een wastafel.

De grote studio/slaapkamer is kenmerkend voor de 2e verdieping. Vanuit deze ruimte is het royale dakterras, welke op het zuid-oosten is gesitueerd, bereikbaar. Op deze verdieping is er tevens een was-/stookruimte.

Bijzonderheden:

• De keuken is in 2016 vernieuwd;
• Laminaat vloerafwerking in de gehele woning;
• Bouwjaar 1999;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2012;
• 130 m² eigen grond;
• Grote trapkast in keuken aanwezig voor extra bergruimte.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 124 m2
Bouwjaar 1999
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 289.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht