Rondostraat 11

3223 PB HELLEVOETSLUIS € 339.000,-
Woonopp. 123 m2
Perceelopp. 127 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1998
Omschrijving Woonwijk de Ravense Hoek is een geliefde wijk welke zich aan de rand van Hellevoetsluis bevindt. Uitvalswegen, scholen, het Ravense park- en bos bevinden zich in de directe omgeving. In deze mooie woonwijk kunnen wij u deze tussenwoning, welke vrij uitzicht heeft, te koop aanbieden. De onderhoudssituatie is goed en dankzij de rechte gevels is er veel effectieve ruimte.

De indeling is als volgt:
Via de hal bereikt u de woonkamer welke over de gehele breedte van de achterzijde is. Deze is tuingericht en heeft een grote glazen schuifpui. De open keuken is netjes afgewerkt en heeft een neutrale lichte kleur en is voorzien van inbouwapparatuur als een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven.

De achtertuin is netjes bestraat en heeft een stenen berging.

1e verdieping:
Er zijn op deze etage 3 slaapkamers, welke allemaal van een ruim formaat zijn met aan de voorzijde de ouderslaapkamer welke is voorzien van een grote kastenwand. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een toilet, ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Deze studio heeft veel raampartijen met aan de voorzijde een groot dakterras. Momenteel is deze ruimte in gebruik als werk- en studeerkamer maar kan dankzij het royale oppervlak zeker ook als slaapkamer gebruikt worden. In een separate ruimte is de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Stenen berging in de achtertuin;
• Bouwjaar 1998;
• Extra bergruimte in de keuken onder de trap;
• Close-in-boiler in keuken;
• Gestucte wanden op de begane grond;
• Laminaat vloerafwerking;
• Vloerverwarming op de begane grond;
• 127 m² eigen grond;
• Volledig geïsoleerd;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2014;
• Dakbedekking van de woning en schuur is in 2017 vernieuwd;
• Mechanische ventilatie vernieuwd in 2014;
• Keuken uit 2016.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 123 m2
Bouwjaar 1998
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 339.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht