Sacharovlaan 40

3223 HN HELLEVOETSLUIS € 575.000,-
Woonopp. 140 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1994
Omschrijving Op een rustige locatie in woonwijk “Den Bonsen Hoek” is deze mooie vrijstaande woning met garage op een perceel van 555 m² eigen grond gelegen. Naast een fraai aangelegde tuin met vijver, chalet met veranda en een oprit voor 2 auto’s is er ook aan de binnenzijde een keurige afwerking.

De indeling is als volgt:

Het is goed binnenkomen in de gemoderniseerde hal met keurige inbouwkast en recent geschilderde trap. Ook is de toiletruimte geheel vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Zodra u de deur naar de woonkamer heeft u direct een mooi zicht op de royale vijver. Ook is de living zeer licht, dit mede dankzij de raampartijen, lichte afwerking en erker. De tuin bereikt u via de vernieuwde openslaande tuindeuren.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning, is in L-vormige opstelling en voorzien van een granietenblad en inbouwapparatuur als vaatwasser, heteluchtoven, inductie-kookplaat, koelkast en vriezer.

Naast de eerder vermelde vijver is de bestrating eveneens recent aangelegd waardoor er diverse terrassen ontstaan. Ook is er een houten chalet met veranda aanwezig achter in de tuin.

Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan er bij 2 kamers een kastenwand aanwezig is. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, douche en wastafelmeubel. De opstelplaats voor het witgoed bevindt zich in een separate ruimte.

Bergruimte vindt u op de ruime zolder, welke via een vlizo trap bereikbaar is.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1993;
• Nefit HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2018;
• Geïsoleerde garage met nieuwe geïsoleerde elektrische en afstandbedienbare garagedeur;
• Spachtelputzwanden op de begane grond;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e verdieping.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Vrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 140 m2
Bouwjaar 1994
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 575.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht