Sacharovlaan 63

3223 HM HELLEVOETSLUIS € 299.000,-
Woonopp. 114 m2
Perceelopp. 0 m2
2 badkamers
1 toilet
6 kamers waarvan
5 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1993
Omschrijving Deze keurig onderhouden 6-kamer tussenwoning is ruim van opzet, dit mede dankzij de dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde en is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Den Bonsen Hoek” met op loopafstand de scholen, speeltuinen en het buurtwinkelcentrum.

De indeling is als volgt:

In de hal is er een meterkast, een toiletruimte en een trapkast. De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming en gestucte wanden. Aan de voorzijde van de woning is er een open keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur als een koelkast, combi oven en vaatwasser.
De woonkamer heeft een schuifpui naar de keurig aangelegde achtertuin welke voornamelijk op het zuiden is gesitueerd. Naast een stenen berging is de woning tevens voorzien van een houten overkapping.

Op de 1e verdieping zijn er drie slaapkamers welke voorzien zijn van gestucte wanden. De badkamer is ingericht met een wastafel, ligbad en een toilet.

Ook de 2e verdieping is keurig afgewerkt. Hier zijn 2 slaapkamers gerealiseerd waardoor de woning in totaal over maar liefst 5 kamers beschikt. Beide kamers hebben een mooie ruimte, dit mede dankzij de 2 dakkapellen. Luxe is dat er ook op deze verdieping een 2e moderne badkamer is welke is voorzien van een aparte douche, ligbad en wastafel. Hier bevindt zich tevens de technische ruimte en toegang tot een kleine vliering.


Bijzonderheden:
• Gestucte wanden;
• Overkapping in de achtertuin;
• Vloerverwarming op de begane grond;
• Op de verdiepingen aan de zuidkant van de woning zijn de ramen voorzien van rolluiken;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2008;
• 136 m² eigen grond.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 114 m2
Bouwjaar 1993
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 299.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht