Schaalhoren 35

3225 BP HELLEVOETSLUIS € 209.000,-
Woonopp. 114 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1980
Omschrijving Zodra u in de tuin komt van deze goed onderhouden tussenwoning zult u blij verrast zijn. Groen en gezelligheid geven u gelijk een aangenaam gevoel en ook binnen zult u dit ervaren. Naast een goede staat van onderhoud heeft de woning ook 4 ruime slaapkamers waardoor deze ideaal geschikt is voor gezinnen of voor iemand die gewoon van genoeg ruimte houdt. De wijk is kindvriendelijk, mede vanwege de autovrije straat en de diverse speeltuintjes in de directe omgeving.

De indeling is als volgt:

Via de hal met meterkast en toiletruimte komt u in de gezellig woonkeuken. Deze heeft een L-vormige keukenopstelling en is voorzien van inbouwapparatuur als een koelkast, vaatwasser, vriezer, heteluchtoven, afzuigkap en een combi-magnetron. Leuk detail is de aangrenzende hoge tafel. Naast de keuken is de woonkamer welke zicht biedt op de groene en gezellige tuin.

Aan de voorzijde van de woning is de tuin welke is ingericht met een terras, gazon en perkjes en op het westen is gesitueerd. Ook is hier de aangebouwde houten berging met vliering.

De 1e verdieping heeft 2 grote slaapkamers waarvan 1 kamer toegang biedt tot het balkon, welke net als de tuin op het westen ligt. De nette badkamer is geheel betegeld en ingericht met een wastafelmeubel, zwevend toilet en 2 persoons stoomcabine.

De 2e verdieping is nagenoeg gelijk qua ruimte met de 1e verdieping met ook hier 2 royale slaapkamers. Extra ruimte is er in 1 van de slaapkamers vanwege de dakkapel, welke is voorzien van kunststof ramen en kozijnen. Op de overloop is de opstelplaats van het witgoed en de technische ruimte.

Kortom, een leuke woning welke u zeker van binnen moet bekijken!

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1980;
• 127 m² eigen grond;
• Nefit HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2017 (tapklasse 5);
• Laminaat vloerafwerking;
• De buitenzijde is tussen 2016 en 2018 geschilderd;
• Vloerisolatie (chips);
• Geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Sportgelegenheden en het Kooistee bos zijn op loopafstand.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 114 m2
Bouwjaar 1980
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 209.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht