Spandonkstraat 4

3222 CV HELLEVOETSLUIS € 395.000,-
Woonopp. 121 m2
Perceelopp. 0 m2
2 badkamers
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1995
Omschrijving Op een ideale locatie in Hellevoetsluis-West is deze semi-bungalow met garage gelegen. De woning heeft een vrij uitzicht aan de achterzijde en aan de voorzijde is de woning rustig gelegen in een hofje. Dankzij de badkamer en slaapgelegenheid op de begane grond en de winkels op loopafstand is de woning tevens ideaal geschikt voor degene die gelijkvloers wil wonen en toch een tuin wil hebben.

De indeling is als volgt:

Vanuit de hal komt u in de achtergelegen woonkamer. De woonkamer is vrij gelegen en biedt u dankzij meerdere schuifpuien toegang tot zowel de patio als de achtertuin. De open keuken is netjes ingericht en voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, oven en een afzuigkap. Zoals al eerder vermeldt zijn er op deze woonlaag ook een slaap- en badkamer. In de badkamer zijn er een ligbad en wastafel met het toilet in een separate ruimte.

De achtertuin is netjes aangelegd en grenst aan een singel met daarachter een hertenkampje en weiland. De inpandige garage heeft een extra keukenblok met koelkast.

Naast de slaapkamer op de begane grond zijn er op de 1e verdieping nog 2 slaapkamers en een 2e badkamer. Deze is voorzien van een 2e toilet, wastafel en douche. Ook is hier de c.v. ruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1995;
• 207 m² eigen grond;
• Volledig geïsoleerd;
• De buitenzijde is in 2018 geschilderd;
• Rolluiken aanwezig;
• Remeha HR c.v. combi-ketel uit 2018.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 121 m2
Bouwjaar 1995
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 395.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht