Spiering 38

3225 XK HELLEVOETSLUIS € 265.000,-
Woonopp. 112 m2
Perceelopp. 128 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
5 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1981
Omschrijving In woonwijk De Kooistee bevindt zich deze 5-kamer tussenwoning met op korte afstand basisscholen, winkels en de bushalte. De woning is voorzien van kunststof ramen en kozijnen en heeft de mogelijkheid om aan de voorzijde op eigen grond een parkeerplaats te realiseren.

De indeling is als volgt:
Vanuit de entree bereikt u de woonkamer, deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning waardoor er directe betrokkenheid is met de achtertuin. De keuken is netjes afgewerkt met een lichte L-vormige inrichting met zwart granieten blad en inbouwapparatuur als een vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat, heteluchtoven en koelkast. In de hal waar de trapopgang is naar de 1e verdieping is tevens de toiletruimte.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 kamer is voorzien van een inbouwkast. In de badkamer bevinden zich het 2e toilet, een wastafel, douche en de aansluiting voor de wasmachine.

De 2e verdieping is net als de 1e verdieping via een vaste trap toegankelijk. De 4e slaapkamer is dankzij de dakkapel royaal te noemen en biedt tevens veel bergruimte.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1981;
• 128 m² eigen grond;
• Laminaat vloerafwerking op de begane grond;
• De mechanische ventilatie is vernieuwd in 2014;
• Intergas HR c.v. combi-ketel uit 2012;
• De dakbedekking van de berging (bitumen) is in 2016 vernieuwd;
• Deels triple- en deels dubbele beglazing;
• Aangebouwde stenen berging aan de voorzijde;
• Eveneens kunststof deuren;
• De ramen op de begane grond zijn voorzien van veiligheidsglas.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 112 m2
Bouwjaar 1981
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 265.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht