Spiering 7

3225 XK HELLEVOETSLUIS € 200.000,-
Woonopp. 111 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1980
Omschrijving Deze 5-kamer tussenwoning is op loopafstand van het winkelcentrum, openbaar vervoer en scholen in een rustige straat gelegen. De woning heeft een diepe achtertuin met een stenen berging. Het totale perceeloppervlak is 144 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

Na binnenkomst komt in u in de L-vormige woonkamer met daaraan grenzend de open keuken welke is voorzien van een neutrale keukeninrichting met inbouwapparatuur als oven, koelkast, vriezer, vaatwasser (2017) en afzuigkap.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met douche, wastafelmeubel en zwevend toilet.

Via een vaste trap is de overloop van de 2e verdieping te bereiken met aldaar de opstelplaats van de c.v. combi-ketel. Een 4e slaapkamer maakt de woning compleet.

Bijzonderheden:

• Geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Vaillant c.v. combi-ketel, bouwjaar 2012;
• Bouwjaar 1980.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 111 m2
Bouwjaar 1980
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 200.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht