Spoorbaan 42

3224 XP HELLEVOETSLUIS € 319.000,-
Woonopp. 120 m2
Perceelopp. 133 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2019
Omschrijving Deze hoekwoning bevindt zich in de ideaal gesitueerde en gewilde nieuwbouwwijk “De Nieuwe Vesting” op een perceel van 133 m² eigen grond. De haven, historische vesting, winkels en scholen bevinden zich namelijk in de directe omgeving. De woning is keurig afgewerkt met o.a. een moderne keuken, nette vloer- en wandafwerking en voldoet uiteraard aan de hedendaagse isolatie-eisen.

De indeling is als volgt:

Via de hal met meterkast en toiletruimte komt u in de woonkamer. Deze bevindt zich aan de achterzijde en is tuingericht. Aan de voorzijde is de royale keuken, deze heeft een L-vormige moderne inrichting met composieten blad en inbouwapparatuur als koelkast, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap en quooker.

In de achtertuin is er een houten berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een netjes afgewerkte badkamer. Deze heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een zwevend toilet, wastafel en douchecabine.

De 2e verdieping is momenteel een open ruimte waar met gemak een mooie slaapkamer gerealiseerd kan worden. Op deze verdieping bevindt zich tevens de stook-/wasruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2019;
• Volledig geïsoleerd;
• PVC stroken vloerafwerking op de begane grond met vloerverwarming;
• Laminaatvloer afwerking op de verdieping;
• Gestucte wanden en Reno vliesbehang;
• Kunststof ramen en kozijnen met HR++ beglazing;
• 6 zonnepanelen.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 120 m2
Bouwjaar 2019
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 319.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht