Steenhoekstraat 13

3223 BS HELLEVOETSLUIS € 200.000,-
Woonopp. 100 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1961
Omschrijving In het gezellige dorp Nieuwenhoorn mogen wij u namens onze opdrachtgever deze tussenwoning te koop aanbieden. De woning beschikt over een diepe achtertuin en een nokverhoging. Vanwege deze nokverhoging is er een extra ruime slaapkamer op de 2e verdieping. Het bouwjaar is 1961 en het totale perceeloppervlak is 156 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast, trapkast en toiletruimte. In de dichte keuken is er aan weerszijden een keukenblok met inbouwapparatuur als een fornuis met heteluchtoven, een afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Grenzend aan de keuken is er de woonkamer, het type doorzon, waardoor u veel lichtinval heeft. De achtertuin heeft vanwege de diepte altijd wel een zon- en schaduwrijk plekje. Hier is tevens een separate stenen berging, welke via een ‘achterom’ toegankelijk is.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met schuifkastenwand. De badkamer is geheel betegeld met douchecabine en wastafelmeubel.

Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken met op de voorzolder de stookruimte, vaste kast en opstelplaats voor het witgoed. Een 4e slaapkamer met bergruimte en dakkapel maakt de woning compleet.

Bijzonderheden:
• Vernieuwde dakgoten;
• Close-in boiler in de keuken;
• De vaatwasser is vernieuwd;
• Nefit HR c.v. combi-ketel uit 2018;
• Gestucte wanden;
• De buitenzijde is in 2018 geschilderd;
• Laminaat vloerafwerking.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 100 m2
Bouwjaar 1961
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 200.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht