Struytse Hoeck 101

3224 HA HELLEVOETSLUIS € 250.000,-
Woonopp. 97 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1980
Omschrijving Op een ideale locatie boven de winkels en aan de rand van winkelcentrum de Struytse Hoeck is dit 3-(voorheen 4) kamer appartement met een gebruiksoppervlak van 97 m² gelegen. De vertrekken zijn van een prima afmeting en ook het uitzicht, op de singel, is leuk. Wellicht dat u de woning wat zult moderniseren om daarna hier heerlijk te kunnen verblijven.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst treft u aan de linkerzijde een slaapkamer met daarachter de badkamer. De badkamer is netjes ingericht met een ruime douche, wastafel en de aansluiting van de wasmachine. Aan de achterzijde van de woning is de royale woonkamer van waaruit u heerlijk weg kunt kijken naar de levendige omgeving. Aangrenzend is het ruime balkon welke voornamelijk op het zuiden is gesitueerd. Door een bar met tafel wordt de woonkamer gescheiden van de keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur als een oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. De 2e slaapkamer is van een groter formaat en biedt eveneens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
• Stenen berging aan de voorzijde;
• Inpandige berging met aansluiting witgoed en c.v. combi-ketel;
• Eenvoudig afgewerkte toiletruimte;
• Toegankelijkheid via lift en trappen;
• Bijdrage VvE € 153,-- per maand;
• Vaste kastenwand in slaapkamer;
• Lamelparketvloer in woonkamer;
• Intergas HR c.v. combi-ketel ut 2010 (lease);
• Mechanische ventilatie.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 97 m2
Bouwjaar 1980
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 250.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht