Struytse Hoeck 175

3224 HA HELLEVOETSLUIS € 192.000,-
Woonopp. 112 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1980
Omschrijving Midden in het centrum en boven de winkels is deze ruime 4-kamer maisonnette woning gelegen met een ruim terras en een separate berging. De woning is in 1980 gebouwd en heeft op de verdieping 3 slaapkamers.

De indeling is als volgt:
Via de hal met toilet en meterkast komt u in de grote open keuken. Deze keuken heeft een eenvoudige keukeninrichting met veel bergruimte. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer vanwaar u het grote balkon kunt bereiken. De woonverdieping is voorzien van een plavuizenvloer.

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, bad en toilet.

De berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1980;
• Grotendeels dubbele beglazing;
• Laminaatvloerafwerking op de verdieping;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2015;
• Bijdrage VvE € 173,-- per maand.
• Balkon op het zuid-oosten.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 112 m2
Bouwjaar 1980
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 192.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht