Timmer Werf 41

3221 AS HELLEVOETSLUIS € 259.000,-
Woonopp. 65 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1990
Omschrijving Op één van de mooiste locaties, midden in de historische Vesting kunnen wij u dit 3-kamer appartement te koop aanbieden namens onze opdrachtgever. Het appartement bevindt zich op de bovenste woonlaag en tevens op de hoek. Het appartement is recent geheel gemoderniseerd en luxe afgewerkt met o.a. een nieuwe keuken, badkamer en vloerafwerking.

De indeling is als volgt:

Via de centrale, afgesloten hal kunt u via het trappenhuis of de lift naar de 2e verdieping alwaar het appartement is gesitueerd.

In het appartement is er in de hal ook de toiletruimte, welke volledig is betegeld en is voorzien van een ‘zwevend’ toilet. Aan de voorzijde is er een moderne, lichte keukeninrichting met inbouwapparatuur als een afzuigkap, inductie kookplaat, heteluchtoven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de woonkamer kunt u via een schuifpui het balkon bereiken. Dit balkon is over de gehele breedte van het appartement en op het westen gelegen. Zoals al eerder is vermeldt is ook de badkamer vernieuwd, geheel betegeld en luxe ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel, kast en design radiator. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde, waarbij het balkon ook via de slaapkamer toegankelijk is.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1990;
• Berging in de onderbouw;
• Gestucte wanden en plafonds;
• Nieuwe paneeldeuren en radiatoren;
• Bijdrage VvE € 190,-- per maand;
• Laminaat vloerafwerking;
• Zonnescherm en screens aanwezig;
• In 2019 volledig gemoderniseerd;
• HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2004.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 65 m2
Bouwjaar 1990
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 259.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht