Volantestraat 21

3223 PH HELLEVOETSLUIS € 389.000,-
Woonopp. 121 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1998
Omschrijving In het chique gebouw ‘Ravenstaete’
aan de rand van woonwijk De Ravense Hoek bieden wij u namens onze opdrachtgever dit grote begane grond appartement te koop aan. Het appartement is meer dan
100 m² en behoort daardoor tot de grotere appartementen in Hellevoetsluis. Naast de mooie ruime vertrekken in het appartement is er tevens een royaal terras van 12 m². Mooi en ideaal is dat het terras via een glazen schuifwandsysteem tevens volledig afsluitbaar is.

Via de afgesloten centrale entree met videofoon bereikt u de voordeur van het appartement. Wanneer deze deur opengaat zult u gelijk de ruimte, netheid en de goede onderhoudsstaat van de woning ervaren.

In de hal is er toegang tot de verschillende vertrekken. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en neutraal ingericht. In de badkamer is het ligbad vervangen voor een mooie grote inloopdouche met glazen douchewand. Ook is er een mooie wastafel met ombouw aanwezig. In de inpandige berging, welke keurig is afgewerkt met betegeling en schuifdeur is de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Voordat u de woonkamer binnentreed treft u aan uw linkerzijde 2 slaapkamers, welke van een goed formaat zijn. Dankzij de kastenwanden in beide kamers heeft u voldoende opbergruimte.

Via de fraaie glas-in-lood deur komt u in de royale woonkamer met elektrische sierkachel, welke dankzij de grote raampartijen aan de achterzijde directe betrokkenheid biedt met ‘buiten’. Grenzend aan deze living is de open keuken waarbij de keukeninrichting recent vernieuwd is en welke tevens is voorzien van inbouwapparatuur als een combi-oven, vriezer, inductie-kookplaat, vaatwasser, recirculatie afzuigkap en een Amerikaanse koelkast.

Het zonnige, afsluitbare balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1998;
• Nieuw spanplafond in de woonkamer en keuken met inbouwverlichting;
• Spachtelputzwanden;
• Rolluiken aanwezig;
• Bijdrage VvE € 152,-- per maand;
• Marmeren vloerafwerking;
• Volledige geïsoleerd;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2015.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 121 m2
Bouwjaar 1998
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 389.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht