Waterlinze 162

3224 HJ HELLEVOETSLUIS € 250.000,-
Woonopp. 74 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2002
Omschrijving Te midden in het centrum van Hellevoetsluis mogen wij u dit ideaal gelegen 3-kamer appartement op de 4e verdieping met parkeerplaats en berging te koop aanbieden. Het appartement is netjes onderhouden en heeft een ruim balkon welke op het westen is gesitueerd. Naast het winkelcentrum bevinden zich de bushalte en het medisch centrum op loopafstand.

De indeling is als volgt:
Via de centrale, afgesloten hal op de begane grond komt u bij de lift. Deze lift brengt u naar de 4e verdieping alwaar de voordeur van het appartement is.

In de hal is tevens de meterkast en de toegang tot het toilet. Via de woonkamer treft u het op de zon gelegen balkon en ook de open keuken. Deze is eenvoudig, doch netjes ingericht. Naast de bergruimte in de keukenkasten is er tevens een inpandige berging alwaar ook de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel is. Naast de 2 slaapkamers is de badkamer met wastafel en douche.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2002;
• Berging en parkeerplaats op de begane grond;
• Actieve VvE, bijdrage € 143,-- per maand;
• Volledig geïsoleerd;
• Laminaat vloerafwerking;
• Draai-/kiepramen.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 74 m2
Bouwjaar 2002
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod
Vraagprijs € 250.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht