Westzanddijk 55

3221 AW HELLEVOETSLUIS € 395.000,-
Woonopp. 133 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1954
Omschrijving Fantastisch! Zo kunnen we in één woord de locatie van deze woning omschrijven. Aan de haven, tegenover het Prinsenhuis en achter de vestingwallen is deze goed onderhouden en gerenoveerde karakteristieke woning gelegen. Naast een goede onderhoudsstaat is de woning gemoderniseerd en aan de achterzijde voorzien van een royale aanbouw en zonnige achtertuin.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de toiletruimte, de meterkast, de kelderkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer, welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt waardoor u optimaal kunt genieten van het fraaie uitzicht. Zoals al eerder benoemd is er aan de achterzijde een royale aanbouw geplaatst waardoor er een riante woonkeuken is gerealiseerd. Deze is modern ingericht met inbouwapparatuur als een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven.

Ook buiten de woning heeft u genoeg ruimte. De diepe achtertuin, welke op het westen is gesitueerd is netjes aangelegd met bestrating, een gazon en heeft een separate stenen berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers allen voorzien van een vaste kast en laminaat vloerafwerking. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een douchecabine, zwevend toilet en wastafelmeubel. De opstelplaats van het witgoed is in een separate ruimte.

De 2e verdieping is toegankelijk via een vaste trap met op de overloop de opstelplaats van de c.v. combi-ketel. De 4e slaapkamer is eveneens ruim, dit mede dankzij de dakkapel en nokverhoging.

Bijzonderheden:
• Op loopafstand van het strand;
• Winkels en restaurants in de directe omgeving;
• 155 m² eigen grond;
• Bouwjaar 1954;
• Beschermd stads-/dorpsgezicht;
• Lamelparket vloerafwerking op de begane grond;
• In 2007 is het dak vernieuwd en verhoogd, alsmede de dakkapel geplaatst;
• De aanbouw is in 2009 gerealiseerd en zijn de keuken, badkamer, vloer, radiatoren, riolering en elektra tevens vernieuwd;
• In 2012 zijn de kozijnen vernieuwd en de gevels gestraald en opnieuw gevoegd.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 133 m2
Bouwjaar 1954
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 395.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht