Zalm 17

3225 XM HELLEVOETSLUIS € 195.000,-
Woonopp. 108 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1981
Omschrijving Deze 5-kamer tussenwoning heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht op groen en is aan de achterzijde op het zuid-westen gesitueerd. In de achtertuin is er een dubbele berging wat ideaal is voor klussers of motorliefhebbers.

De indeling is als volgt:

Via de entree met meterkast komt u in de woonkamer. Deze bevindt zich aan de voorzijde vanwaar u heerlijk vrij weg kunt kijken. De keuken is in een U-vormige opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser.

De begane grond heeft een plavuizenvloer met vloerverwarming.

De 1e verdieping heeft 3 ‘rechte’ slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en zwevend toilet.

Via een vaste trap bereikt u de overloop van de 2e verdieping alwaar tevens de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en het witgoed is. Ook is hier een 4e slaapkamer met veel bergruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1981;
• 109 m² eigen grond;
• HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2017;
• Plavuizenvloer met vloerverwarming op de begane grond;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e en 2e verdieping;
• Houten en stenen berging.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 108 m2
Bouwjaar 1981
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 195.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht