Zeegat 152

3224 SM HELLEVOETSLUIS € 335.000,-
Woonopp. 82 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
2 kamers waarvan
1 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1977
Omschrijving In het gewilde appartementencomplex aan de Zeedijk kunnen wij u in het ‘terrassencomplex’ dit hoekappartement met garage op de 3e verdieping te koop aanbieden. Vanuit het appartement met een royaal terras van circa 30 m² heeft u een vrij uitzicht over het Haringvliet.

De indeling is als volgt:

Via de hal met meterkast en vaste kast bereikt u de royale woonkamer. Deze is dankzij het betrekken van de slaapkamer bij de woonkamer ruimer dan normaal. Het is eenvoudig om dit weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen. De grote glazen schuifpui en raampartijen zorgen ervoor dat u directe betrokkenheid heeft met het terras en Haringvliet. Dit terras bevindt zich over de gehele breedte van het appartement en is gunstig gelegen ten opzichte van de zon. In de zomermaanden zult u dan ook veel gebruik maken van de aanwezige elektrische bedienbare zonneschermen. De open keuken is eenvoudig ingericht, doch wel goed onderhouden. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en grenst direct aan de badkamer welke is voorzien van een dubbele wastafel, bidet, toilet, hoekbad en douche. De was- en stookruimte bevinden zich in separate kasten.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1977;
• Garage met elektrische deur;
• Bijdrage VvE € 189,- per maand;
• Gedeeltelijk dubbele beglazing;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2013;
• Bamboe parketvloer in de woonkamer en keuken;
• Gelegen op een verspringend gedeelte van het complex en daardoor meer privacy;
• De zonneschermen zijn over de gehele breedte aan de achterzijde.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 82 m2
Bouwjaar 1977
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 335.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht