Hoflaan 18

3233 AN OOSTVOORNE € 739.000,-
Woonopp. 151 m2
Perceelopp. 0 m2
2 badkamers
1 toilet
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2013
Omschrijving Prachtig!!! Zo kunnen we dit fraaie en luxe appartement aan de Hoflaan in één woord omschrijven. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het kleinschalige en luxe appartementencomplex ‘Buitenlust’ wat ideaal is gelegen tegenover het Mildenburgbos, de Jacobaburcht en in de dorpskern. In de ondergelegen garage zijn er 2 eigen parkeerplaatsen en een berging. Het huis heeft een eigen warmtepomp waarmee de temperatuur zowel zomers als ’s winters tot een aangename temperatuur ingeregeld kan worden door middel van koeling/verwarming en balansventilatie.

Via de centrale, afgesloten hal kunt u zowel via de lift als het trappenhuis met vide het appartement bereiken.

Zodra u de deur opent van de woning ervaart u direct het hoogwaardige afwerkingsniveau en de keurige wijze van bewoning en onderhoud. Via een glazen deur komt u vanuit de hal in de woonkamer, deze is royaal en omgeven door veel groen. De open keuken is modern, luxe en voorzien van een composietenblad, Quooker en inbouwapparatuur als een grote inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en heteluchtoven.

Mooi detail is dat het balkon/de loggia volledig afsluitbaar is waardoor u al in het vroege voorjaar heerlijk beschut ‘buiten’ kunt zijn. Deze is op voornamelijk het westen gesitueerd waardoor u tot laat in de avond van de zon kunt genieten. Ook kunt u buiten heerlijk genieten van de gemeenschappelijke tuin, welke altijd keurig onderhouden wordt. Er is tevens een foto toegevoegd waarbij u de mogelijkheid ziet om de ramen te laten vervallen waardoor er meer een buitenruimte wordt gerealiseerd.

Vanuit de hal, alwaar tevens de toegang is tot de moderne toiletruimte en stookruimte, kunt u de 2 slaapkamers bereiken. De ouderslaapkamer is voorzien van een grote vaste kastenwand en heeft een aangrenzende moderne badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel en zwevend toilet. De 2e slaapkamer heeft een grote vaste kastenwand. Ook is er een 2e badkamer welke net als de andere badkamer strak is afgewerkt met fijne kwarts in 2 lagen, een inloopdouche en wastafelmeubel.

Vrijwel het gehele appartement is voorzien van een mooie en hoogwaardige afgewerkte gietvloer met vloerverwarming.

Bijzonderheden:

• Gemeenschappelijke tuin;
• Bouwjaar 2013;
• Volledig geïsoleerd;
• Veiligheidssloten;
• Warmtepomp;
• Vloerverwarming;
• Luchtverversingsinstallatie;
• 2 badkamers;
• 2 parkeerplaatsen;
• Moderne binnendeuren;
• Wanden afgewerkt met glasvezel behang;
• Actieve en ‘gezonde’ VvE met een bijdrage van € 278,78 per maand.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 151 m2
Bouwjaar 2013
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 739.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht