Hoflaan 20

3233 AN OOSTVOORNE € 1.295.000,-
Woonopp. 259 m2
Perceelopp. 0 m2
2 badkamers
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2013
Omschrijving Dit prachtige en luxe afgewerkte penthouse van maar liefst 259 m² is bijzonder fraai gelegen tussen het Mildenburgbos en de dorpskern met zicht op de Jacobaburcht. Naast een zeer royaal dakterras behoren er 2 eigen parkeerplaatsen en 2 bergingen tot de woning. Het huis heeft een eigen warmtepomp waarmee de temperatuur zowel zomers als ’s winters tot een aangename temperatuur ingeregeld kan worden door middel van koeling/verwarming en balansventilatie.

Wilt u heerlijk buiten zijn? Dan kunt u naast uw dakterras ook heerlijk genieten in de gemeenschappelijke tuin, welke altijd keurig onderhouden wordt.

Via de centrale, afgesloten hal komt u via de lift via de toegang tot het penthouse. Zodra u binnen komt ervaart u direct veel ruimte en licht, dit mede dankzij de royale hal met vide en openslaande deuren naar de woonkamer. In deze royale living kunt u via de vele raampartijen heerlijk wegkijken. In deze ruime is er tevens een open haard op gas.

De open keuken is eveneens royaal met een moderne inrichting, strak aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur als combi-magnetron, warmhoudlade, heteluchtoven, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker en inductie-kookplaat.

Vanuit de hal, alwaar tevens de toegang is tot de moderne toiletruimte en stookruimte, kunt u de 2 slaapkamers bereiken. De ouderslaapkamer met garderobekamer, is net als de overige vertrekken keurig afgewerkt en heeft een aangrenzende moderne badkamer. In de badkamer is er een hoog afwerkingsniveau en een complete inrichting met ligbad, zwevend toilet, inloopdouche en zwevend toilet. Ook de 2e slaapkamer heeft een eigen badkamer welke is voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Op de verdieping is er royale vide en een zeer grote 3e slaapkamer. Deze kamer wordt thans gebruikt als kantoorruimte.

Bijzonderheden:

• Spiegel-, vloer- en deels wandverwarming in de badkamer;
• Bouwjaar 2013;
• Bergruimte op de verdieping;
• Volledig geïsoleerd;
• Camerabeveiliging;
• Veiligheidssloten;
• Warmtepomp;
• Vloerverwarming;
• Luchtverversingsinstallatie;
• Gemeenschappelijke tuin;
• 3 (ruime) slaapkamers;
• Actieve en ‘gezonde’ VvE met een bijdrage van € 366,09 per maand.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 259 m2
Bouwjaar 2013
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 1.295.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht