Willem Hoogenboomstraat 5

3227 AW OUDENHOORN € 399.000,-
Woonopp. 122 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
6 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1975
Omschrijving Deze ruime geschakelde woning met garage is op een prachtige locatie aan de rand van het dorp gelegen. U heeft vanuit de woonkamer een prachtig vergezicht over het polderlandschap richting het Haringvliet en op de mooie siertuin. In deze tuin kunt u volop genieten van rust en privacy en in de zomermaanden genieten van de zonsondergang. Ideaal is de slaapkamer op de begane grond. Aan de voorzijde is de woning in een rustige straat gelegen waar kinderen volop buiten kunnen spelen met om de hoek een speeltuin.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast en het toilet, alsmede een garderobekast. De Z-vormige woonkamer heeft een open trap in de woonkamer en een schuifpui over de gehele breedte waardoor u directe betrokkenheid heeft met de mooie tuin en het polderlandschap. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Achter de keuken is er een hal en wasruimte en is er tevens toegang tot de inpandig te bereiken garage. Voor de garage is er een mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Uiteraard zijn er in de straat ook voldoende parkeerplekken.

In de prachtige siertuin welke op het zuid-westen is gesitueerd kunt u genieten van rust, privacy en zon. Kiest u liever voor een schaduwrijk plekje, dan bevindt deze zich onder de mooie kastanjeboom.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet en ligbad.

Via de vlizo trap is de ruime bergzolder bereikbaar. Naast veel bergruimte is hier ook de opstelplaats van de c.v. combi-ketel. Er zijn goede mogelijkheden om de ruime zolder te vergroten en door middel van het plaatsen van een dakkapel aan weerszijden hier een extra slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1975;
• 350 m² eigen grond;
• De begane grond is voorzien van kunststof ramen en kozijnen en HR++ glas;
• Leistenen vloer op de begane grond;
• Rotterdam bevindt zich op 30 minuten rijden;
• Goede onderhoudsstaat.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Geschakelde woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 122 m2
Bouwjaar 1975
Aanvaarding In overleg
Status Ingetrokken
Vraagprijs € 399.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht