Beverwijkstraat 24

3212 LA SIMONSHAVEN € 235.000,-
Woonopp. 89 m2
Perceelopp. 180 m2
1 badkamer
1 toilet
2 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1968
Omschrijving Op korte afstand van Spijkenisse kunnen wij u in het kleine dorpje Simonshaven deze 2-laagse hoekwoning te koop aanbieden. De woning ligt op loopafstand van recreatiegebied de Bernisse waar u volop van de rust en de natuur kunt genieten.

De indeling is als volgt:

Vanuit de hal bereikt u de doorzonwoonkamer welke dankzij het type over meer dan voldoende daglichttoetreding beschikt. In de dichte keuken is er een nette, doch eenvoudige keukeninrichting. De geheel betegelde badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond en is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

De woning beschikt over een prima buitenruimte, waarbij de tuin voornamelijk is bestraat en dankzij de ligging op de hoek groter is.

Op de 1e verdieping geeft de overloop toegang tot een grote slaapkamer met dakkapel. Ook bevinden zich hier een separate toilet- en stookruimte.

Bijzonderheden:
• Houten berging in de achtertuin (matige staat);
• Bouwjaar 1968;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2020;
• Dubbele beglazing;
• 5 jaar geleden is de woning opnieuw gevoegd;
• De spouwmuur is begin 2022 gevuld met isolatie;
• Mogelijkheid om een slaapkamer op de begane grond te realiseren.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 89 m2
Bouwjaar 1968
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 235.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht