Baarsveen 124

3205 BL SPIJKENISSE € 235.000,-
Woonopp. 112 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1975
Omschrijving In de kindvriendelijke wijk ‘Waterland’ is deze gemoderniseerde tussenwoning gelegen met in de directe omgeving scholen, sportvoorzieningen en het buurtwinkelcentrum. Het centrum is op fietsafstand gelegen met hier o.a. het ziekenhuis en metrostation. Op de 2e verdieping is de woning voorzien van een dakkapel waardoor ook hier een volwaardige verdieping is gerealiseerd.

De indeling is als volgt:

Via de entree komt u in de woonkamer, welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt. Leuk en speels detail in deze ruimte is de open trap naar de verdieping. De keuken is gemoderniseerd en in een lichte L-vormige opstelling met inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, combi-magnetron, afzuigkap en vaatwasser. Leuk detail is de eetbar vanwaar u via de openslaande deuren direct contact heeft met de achtertuin.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche, zwevend toilet en dubbele wastafel met meubel.

Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken, welke thans één open ruimte is, maar waar eenvoudig een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. Hier zijn tevens de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1975;
• Kunststof ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• Stenen berging in de achertuin;
• De keuken en badkamer zijn vernieuwd in 2016;
• De groepenkast is in 2016 tevens vernieuwd;
• Spuitwerkwanden;
• Intergas HR c.v. combi-ketel (lease);
• De begane grond is voorzien van een PVC vloerafwerking;
• 122 m² eigen grond.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 112 m2
Bouwjaar 1975
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 235.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht