Bazuinstraat 17

3208 DC SPIJKENISSE € 385.000,-
Woonopp. 112 m2
Perceelopp. 215 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1985
Omschrijving Gelegen in Spijkenisse ligt deze woning in de buurt Vogelenzang-Noord op een royaal perceel van maar liefst 215 m2. De woning is gedateerd, maar heeft zeer veel potentie. Op loopafstand zijn scholen, de bushalte, sportvoorzieningen en ook park Vogelenzang is op loopafstand, ideaal dus voor wandelliefhebbers.

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomst in de hal treft u de toiletruimte, de meterkast en de trapkast.
Over de gehele breedte van de woning is er een royale woonkamer welke is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin. De keuken is ingericht met een vaatwasser en een 5 pits-gaskookplaat met afzuigkap. Via de bijkeuken kunt binnendoor naar de garage.

Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, bad en wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte.

Op de 2e verdieping een overloop, hier is de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook is er een 4e slaapkamer.

De auto kunt u op uw eigen oprit voor de garage parkeren. De achtertuin ligt voornamelijk op het westen en is voorzien van een houten berging en afgewerkt met bestrating en kunstgras.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1985;
• Achtertuin ligt voornamelijk op het westen;
• Park Vogelenzang is op loopafstand;
• De woning is voorzien van heteluchtverwarming;
• Parkeren op eigen terrein;
• 215 m2 eigen grond.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 112 m2
Bouwjaar 1985
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 385.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht