Beeldsweg 17H

3214 VA ZUIDLAND € 269.000,-
Woonopp. 120 m2
Perceelopp. 136 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1997
Omschrijving Dit mooie herenhuis bevindt zich in de directe omgeving van winkels, scholen en recreatiegebied ‘Bernisse’. De eindwoning is keurig onderhouden en o.a. voorzien van in 2019 geplaatste kunststof ramen en kozijnen, een dakterras, een vernieuwde keukeninrichting met inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Zowel de achtertuin als het dakterras bevinden zijn gesitueerd op het zuid-oosten.

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomst in de hal treft u de meterkast en de toiletruimte. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een grote aluminium schuifpui waardoor u directe betrokkenheid heeft met de tuin. De woonkeuken is modern ingericht en is voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser en een afzuigkap. Dankzij de royale afmetingen van de keuken kunt u hier goed uw eettafel plaatsen.

In de achtertuin is er een houten berging met een overkapping.

Op de 1e verdieping zijn er 3 ‘rechte’ slaapkamers en een vernieuwde badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.

Ook de 2e verdieping is royaal met een heerlijke, lichte studio, alwaar u zeer gemakkelijk een slaap- of werkkamer van kunt maken. Pluspunt is het aangrenzende dakterras, waar u veel privacy heeft. De opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel zijn in een separate ruimte.?

Bijzonderheden:

• Itho HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2013;
• Laminaat voerafwerking op de 1e en 2e verdieping;
• Plavuizenvloer met vloerverwarming op de begane grond;
• Badkamer en keuken in 2014 vernieuwd;
• Volledig geïsoleerd;
• Hardhouten en kunststof ramen en kozijnen met dubbele en HR++ beglazing;
• Nieuw schuurdak in januari 2020 geplaatst;
• Bouwjaar 1997.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Eindwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 120 m2
Bouwjaar 1997
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 269.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht