Breedstraat 8

3214 AC ZUIDLAND € 350.000,-
Woonopp. 125 m2
Perceelopp. 240 m2
1 badkamer
1 toilet
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1932
Omschrijving Op een meer dan een leuke locatie in de oude dorpskern van Zuidland staat dit pand met karakteristieke uitstraling te koop op een perceel van 240 m² eigen grond. Momenteel is het in gebruik als woonhuis maar andere doeleinden zijn zeker mogelijk. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de diepte van de woning en het leuke zicht vanuit de woonkamer op de Breedstraat. Aan de achterzijde is er een royale garage met verdieping. Mede dankzij deze kenmerken is deze woning absoluut een bezichtiging waard!

De indeling is als volgt:

Via de entree komt u in woonkamer welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. Vanwege de diepte van de woning is er gekozen om lichtkoepels te plaatsen waardoor er extra lichtinval is. De woonkeuken bevindt zich in een afgesloten ruimte en is voorzien van een gedateerd keukenblok. Via de bijkeuken is de badkamer toegankelijk, welke net als de keuken eenvoudig is ingericht en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Veel privacy zult u ervaren in de afgesloten achtertuin welke voornamelijk is bestraat en veel rust biedt, ondanks dat de woning zich in het midden van het centrum bevindt.

Op de 1e verdieping geeft de overloop toegang tot 2 slaapkamers. De overloop heeft een dusdanig afmeting dat het goed mogelijk is om hier wellicht een extra kamer te realiseren.

Bijzonderheden:
• Bestemming ‘centrum’ waardoor er andere doeleinden als gebruik mogelijk zijn (uiteraard wel binnen de geldende bestemmingsplanregels).
• De garage heeft de ingang aan de Nijverheidstraat;
• Verwarming via radiatoren aangesloten op een moederhaard;
• Warm water via boiler;
• Beschermd dorpsgezicht;
• Bouwjaar 1932.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 125 m2
Bouwjaar 1932
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 350.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht