Abdijweide 22

3223 MD HELLEVOETSLUIS € 599.000,-
Woonopp. 150 m2
Perceelopp. 231 m2
1 badkamer
2 toiletten
6 kamers waarvan
5 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2002
Omschrijving In een rustige straat van woonwijk De Ravense Hoek is deze keurig onderhouden en hoogwaardig afgewerkte 2/1 kapwoning met 5 slaapkamers en garage gelegen. De woning is niet alleen volledig geïsoleerd maar ook voorzien van 13 zonnepanelen en airconditioning hetgeen direct van invloed is op uw energiekosten. Het zal u ook niet aan wooncomfort ontbreken dit mede dankzij de vloerverwarming en de open haard en de vernieuwde badkamer en keuken.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Vanuit de hal is er toegang tot de toiletruimte. Deze is recent vernieuwd, geheel betegeld en voorzien van een ‘zwevend’ toilet. De woonkamer betreed u via de grote glazen pui met schuifdeur waardoor niet alleen de hal maar ook de woonkamer een chique uitstraling krijgen. In de woonkamer is er een fraaie kalkzandstenen schouw met houtkachel en aan de achterzijde is de open keuken. Deze is tuingericht en voorzien van een moderne inrichting met Siemens inbouwapparatuur als een koelkast, stoom-/heteluchtoven, vaatwasser, inductie-kookplaat, afzuigkap en Quooker.

De garage is niet alleen via de op afstand bedienbare geïsoleerde deur toegankelijk, maar ook vanuit de keuken of de achtertuin.

Niet alleen de binnenzijde ziet er keurig uit, maar ook de tuin is met liefde en zorg aangelegd. De 2 terrassen zijn keurig bestraat en gaan over in split met in het midden een fonteintje. Een plek waar u veel zult verblijven is de overkapping welke royaal en sfeervol is.

1e verdieping:
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers toegankelijk en de chique badkamer. Deze is net als de toiletruimte en de keuken vernieuwd en ingericht met een inloopdouche met Sun shower en wastafel met meubel. Het toilet bevindt zich in de separate ruimte en heeft dezelfde sfeer qua betegeling en sanitair als de badkamer.

2e verdieping:
De overloop op de 2e verdieping beschikt over een keurig afgewerkte schuifdeurenwand met hierachter de garderobekamer. De droger en wasmachine staan in de naastgelegen ruimte waar ook de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en zonneboiler is. De 2 slaapkamers zorgen er voor dat de deze woning niet alleen geschikt is voor grotere gezinnen maar ook prima kan dienen wanneer u gewoon op zoek bent naar meer ruimte.

3e verdieping:
Genoeg bergruimte vindt u op de zolder welke via een vlizo trap toegankelijk is

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2002;
• 231 m² eigen grond;
• 13 zonnepanelen (260 Wattpiek per stuk);
• Grote plavuizen vloer met vloerverwarming op de begane grond (2022);
• De vloerverwarming wordt in 2 zones aangestuurd (voor- en achter);
• Remeha HR c.v. combi-ketel uit 2014 en zonneboiler;
• De achtertuin is in 2015 aangelegd;
• De keuken is in 2016 vernieuwd;
• Trappenhuis en overlopen in 2021 vernieuwd.
• Airconditioning op de 1e verdieping (2022);
• Vernieuwde binnendeuren op de begane grond en 1e en 2e verdieping;
• Voornamelijk laminaat vloerafwerking op de 1e en 2e verdieping;
• Gestucte wanden en plafond op de begane grond;
• De toiletten zijn in 2022 vernieuwd en de badkamer in 2019;
• Recent is de schoorsteenkap vervangen.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.
Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Geschakelde twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 150 m2
Bouwjaar 2002
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 599.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht