Andromeda 27

3225 VA HELLEVOETSLUIS € 300.000,-
Woonopp. 111 m2
Perceelopp. 187 m2
1 badkamer
2 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1982
Omschrijving Bent u op zoek naar een royale ééngezinswoning met eigen parkeergelegenheid welke is gelegen in een kindvriendelijke straat met op korte afstand de voorzieningen? Dan bent u aan de Andromeda aan het juiste adres! De woning is aan de achterzijde aan een riant grasveld gelegen waardoor u in de achtertuin van voldoende privacy kunt genieten. De woning is vanaf bouw een hoekwoning maar is nu via de aangebouwde bergingen verbonden met het buurpand.

De indeling is als volgt:
In de hal is de geheel betegelde toiletruimte welke is voorzien van een zwevend toilet. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd waardoor u directe betrokkenheid heeft met de achtertuin. Aan de voorzijde is de open keuken welke is voorzien van een heteluchtoven, 5-pits gaskomfoor en een vaatwasmachine.

De diepe achtertuin is netjes aangelegd met bestrating, houten schuttingdelen en een groene haag als erfafscheiding.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een geheel betegelde ruime badkamer met douche, wastafel, toilet en ligbad.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping waar de ruime 4e slaapkamer zicht bevindt. Op de overloop is de wasmachine aansluiting, plaats voor de droger en is een ruime bergruimte met opstelplaats voor de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1982;
• 187 m² eigen grond;
• Energielabel C
• Remeha HR c.v. combi-ketel ui 2011;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e en 2e verdieping;
• Stenen berging aan de voorzijde met eigen parkeergelegenheid;
• Naast de woning is er een royale houten aangebouwde berging;
• Gevels gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd in 2021;
• Vliering boven de 2e verdieping.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 111 m2
Bouwjaar 1982
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 300.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht