Bilderdijkhof 48

3221 VG HELLEVOETSLUIS € 455.000,-
Woonopp. 133 m2
Perceelopp. 165 m2
1 badkamer
2 toiletten
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1975
Omschrijving Wanneer u wilt wonen in een rustige en leuke straat op loopafstand van het centrum én een royale gemoderniseerde 4-kamer woning met extra diepe garage zoekt, dan is dit de woning waar u naar op zoek bent!

De indeling is als volgt:

In de hal, waar tevens de meterkast en de toiletruimte is, is er eveneens de toegang tot de garage. Ook bereikt u vanuit dezelfde hal de royale woonkamer welke over de gehele breedte van de woning is en is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is er een open keuken uit 2022 welke voorzien is van een Bora inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, combimagnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser.

De achtertuin heeft een aluminium overkapping en is netjes voorzien van bestrating en een achterom.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer welke is ingericht met een ligbad met douche, dubbele wastafel, badkamermeubel en toilet. Indien gewenst kunt u gemakkelijk de 3e slaapkamer terug brengen in de originele staat.

Zoals eerder is aangegeven betreft het een royale woning waarbij er op de 2e verdieping nog een
3e riante slaapkamer is welke dankzij de dakkapel is vergroot. Op de overloop is de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• 165 m² eigen grond;
• De woning is voorzien van 8 zonnepanelen (2020);
• Extra diepe garage met elektrische roldeur;
• Remeha cw5 combi-ketel uit 2024;
• Grotendeels voorzien van kunststof ramen en kozijnen;
• Aluminium schuifpui;
• Dakkapel op zolder met rolluiken 2024.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 133 m2
Bouwjaar 1975
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 455.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht