de Iep 12

3224 TG HELLEVOETSLUIS € 475.000,-
Woonopp. 139 m2
Perceelopp. 343 m2
1 badkamer
1 toilet
6 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1978
Omschrijving Op een rustige locatie en toch op loopafstand van het winkelcentrum, de bushalte, de kinderboerderij en het Haringvliet mogen wij u deze royale 5-kamer kwadrantwoning met garage aanbieden.
Deze woning ligt op een perceel van maar liefst 343 m² eigen grond. Door de huidige eigenaren wordt de woning nog steeds met veel plezier bewoond en dat laat zich ook blijken uit de keurige onderhoudsstaat.

De indeling is als volgt:
In de hal treft u de meterkast en de toiletruimte welke is voorzien van een ‘zwevend’ toilet. Wanneer u de deur opent naar de eetkamer en keuken ervaart u ruimte. De u- vormige keuken is ingericht met een keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, oven en vaatwasser. In de bijkeuken treft u de cv- combi ketel en de opstelplaats voor het witgoed. Dankzij de aanbouw is de ruimte in de woonkamer vergroot, een leuk detail is de open haard in de woonkamer. Vanuit de aangrenzende werkkamer, welke ook als eetkamer of speelkamer gebruikt kan worden, kijkt u uit over de tuin en het achterliggende groen.

In de groene tuin kunt u heerlijk genieten van de privacy en naast een stenen berging in de tuin is er ook een stenen garage, welke vanuit de tuin toegankelijk is. De garage is voorzien van een elektrische deur.

Op de 1e verdieping komt u via de royale overloop bij 4 slaapkamers welke allemaal een prima afmeting hebben. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, zwevend toilet, douche en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1978;
• Energielabel C;
• Remeha cv- combiketel uit 2021;
• Voorzien van 8 zonnepanelen (2015);
• In 2023 is de dakbedekking van het platte dak vernieuwd en het dak geïsoleerd;
• De vloer is grotendeels doormiddel van Tonzon vloerisolatie geïsoleerd;
• De aanbouw is rond 2002 geplaatst.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 139 m2
Bouwjaar 1978
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 475.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht