de Linde 28

3224 TH HELLEVOETSLUIS € 399.500,-
Woonopp. 126 m2
Perceelopp. 177 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1978
Omschrijving Deze royale hoekwoning is in een rustig en kindervriendelijk doodlopende straat gelegen van woonwijk “De Struyten” waarbij er aan de achterzijde een vrij uitzicht is op groen en u kunt genieten van veel privacy en rust. De woning is grotendeels voorzien van kunststof ramen en kozijnen met isolerende beglazing en er zijn recent 9 zonnepanelen geplaatst. Ook is er aan de nodige luxe en moderniseringen gedacht dankzij de nieuwe keuken met inbouwapparatuur, de sfeervolle haard in de woonkamer en de grote overkapping in de achtertuin. Dankzij de ruimte in de woning en de ligging in een rustige straat is de woning ook uitermate geschikt voor gezinnen.

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomst treft u aan de rechterzijde de toegang tot de berging, welke zowel via de hal als buitenzijde bereikbaar is. Wanneer u de deur aan de linkerzijde opent ervaart u direct veel ruimte en licht, dit niet alleen dankzij de grote schuifpui (2024) aan de achterzijde maar ook door de dakramen in de woonkamer. Een centraal punt is de open haard, welke vanaf verschillende hoeken zichtbaar is. De keuken is recent vernieuwd en heeft niet alleen een kookeiland maar ook veel kastruimte en inbouwapparatuur als een Bora inductie-kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de hal, waar tevens de toiletruimte is, is de trapopgang naar de 1e verdieping.

De eyecatcher in de achtertuin is de mooie en grote houten overkapping waar het al snel heerlijk vertoeven is. De tuin is netjes aangelegd met bestrating en (kunst) gras en is gesitueerd op het westen waardoor u in de zomerse maanden van de laatste zonnestralen kunt genieten. Aan weerszijden is de tuin voorzien van houten schuttingdelen al dan niet met riet bekleed.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met zwevend toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

De 2e verdieping is een volwaardige verdieping, dit mede dankzij de dakkapel in de 4e slaapkamer. Op de overloop is de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en is er genoeg bergruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1978;
• 177 m² eigen grond;
• 9 zonnepanelen uit 2023;
• Laminaat vloerafwerking op de begane grond;
• De kozijnen van de dakramen zijn in 2023 vernieuwd en de tussendelen geïsoleerd;
• Rolluiken geplaatst in 2022;
• Grotendeels kunststof ramen en kozijnen met HR++ beglazing geplaatst tussen 2021 en 2024;
• De keuken is in 2022 vernieuwd;
• Het dakkapel is in 2023 geschilderd;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2008;
• Nieuwe binnendeuren (2022);
• De overkapping is in 2021 geplaatst;
• Deels stucwerk en deels spachtelputz;
• Vernieuwde groepenkast;
• De bestrating van de achtertuin is in 2023 gelegd
• Energielabel C.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 126 m2
Bouwjaar 1978
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod
Vraagprijs € 399.500,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht