Dreef 22

3224 XA HELLEVOETSLUIS € 275.000,-
Woonopp. 112 m2
Perceelopp. 138 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1977
Omschrijving Op een heerlijke plek in woonwijk De Struyten (buurt Wittens Hoeck) is deze royale 5-kamer tussenwoning gelegen. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van winkels, met op steenworp afstand de Struytse Zeedijk met daarachter het Haringvliet en de oude vesting met haar haven en horecagelegenheden, is dit een prima woonlocatie. De woning zal door de nieuwe eigenaren hoogst waarschijnlijk nog gemoderniseerd gaan worden, maar als dat gedaan is dan heeft u de ideale woning.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
In de hal is de toiletruimte en de toegang tot de lichte woonkamer. Deze bevindt zich aan de achterzijde waardoor u directe betrokkenheid heeft met de achtertuin. De open nette keuken is voorzien van een degelijke keukeninrichting met apparatuur als een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap.

In de achtertuin is er veel groen hetgeen zorgt voor net dat beetje meer privacy. De achtertuin grenst aan een klein speelveldje. De voortuin is voorzien van nette bestrating en beplanting en een stenen berging.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. Deze is ingericht met een toilet, ligbad, wastafel en douchehoek.

2e verdieping:
De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken en beschikt over nog een slaapkamer met een wastafel. Deze kamer is net als de andere slaapkamers van een prima formaat. Op de overloop is de opstelplaats van de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1977;
• Energielabel D;
• 138 m2 eigen grond;
• Deels dubbele beglazing;
• Intergas HR c.v. combi-ketel uit 2014;
• Voortuin met stenen berging;
• Parkeergelegenheid voor de woning;
• Oplevering kan op korte termijn.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 112 m2
Bouwjaar 1977
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 275.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht