Eekhoorn 13

3225 RG HELLEVOETSLUIS € 275.000,-
Woonopp. 97 m2
Perceelopp. 134 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1982
Omschrijving Deze rustig gelegen tussenwoning met een tuin op het westen en een woonkamer met schuifpui die toegang geeft naar de gezellige en sfeervolle overkapping mogen wij u te koop aanbieden. De woning bevindt zich in woonwijk “De Kooistee” met op korte afstand het bos, openbaar vervoer, winkels en sportgelegenheden. Kortom een ideale ligging!


De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast en de toiletruimte. De keuken is eenvoudig ingericht en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en geeft middels een schuifpui direct toegang tot de overkapping in de achtertuin.

De ruime achtertuin is groen aangelegd, hier kunt u heerlijk vertoeven in de middag- en avondzon met ligging op het westen. In de voortuin is een royale stenen berging.

Via de overloop op de 1e verdieping treft u de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en douchecabine. Naast de badkamer zijn er ook 3 slaapkamers aanwezig.

Op de overloop van de 2e verdieping is de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en het witgoed. Ook is hier een prima formaat slaapkamer.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1982;
• Energielabel C;
• Nefit cv-ketel 2017;
• Oplevering kan op korte termijn;
• Perceeloppervlakte is 134m2.



Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 97 m2
Bouwjaar 1982
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 275.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht