Getijstroom 140

3224 CL HELLEVOETSLUIS € 375.000,-
Woonopp. 121 m2
Perceelopp. 127 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1981
Omschrijving Zoekt u een mooie locatie om te wonen dichtbij het water en met een vrij uitzicht aan de achterzijde? Dan is deze 5-kamer tussenwoning met aanbouw passend in uw droomplaatje. De huidige eigenaren hebben de woning altijd met veel plezier bewoond en dat komt u ook tegen wanneer u de woning komt bekijken. De onderhoudsstaat is netjes, er zijn zonnepanelen aanwezig en er is een aanbouw aan de achterzijde waardoor er een royale woonkeuken met veel lichtinval is. Uiteraard laten wij u deze woning graag zien zodat u het bovenstaande zelf kunt ervaren.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst via de hal in de woonkamer ervaart u veel sfeer, dit mede dankzij de leuke schuifdeuren met kastombouw wat de woonkamer min of meer scheidt van de woonkeuken. In de achter gelegen royale woonkeuken is er dankzij een glazen overkapping veel lichtinval wat in combinatie met de mooie keukeninrichting het plaatje compleet maakt. De keuken is voorzien van een granietenblad en inbouwapparatuur als een SMEG dubbele heteluchtoven, een 6-pits gaskookplaat, close-in boiler, vaatwasser en vriezer

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt zoals al eerder aangegeven veel privacy. In de tuin is er een aangebouwde stenen berging maar ook een houten berging.

Via de overloop op de 1e verdieping bereikt u de 3 slaapkamers waarbij er 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. Ook is er op deze verdieping de geheel betegelde badkamer met whirlpool, douchecabine, wastafel met meubel en een zwevend toilet.

Er is een 4e slaapkamer op de 2e verdieping waardoor de woning uitermate geschikt is voor gezinnen. Op de overloop is de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.
?
Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1981;
• De aanbouw is uit 2002;
• 10 zonnepanelen (uit 2012 en 2018);
• Vloerverwarming in de keuken;
• Hardhouten ramen en kozijnen en dubbele beglazing;
• Remeha HR c.v. combi-ketel uit 2012;
• Vernieuwde mechanische ventilatie;
• De keuken is in 2020 geplaatst;
• 127 m² eigen grond;
• Energielabel B;
• Achtertuin gesitueerd op het zuiden.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 121 m2
Bouwjaar 1981
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 375.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht