Henri Dunantlaan 15

3223 MC HELLEVOETSLUIS € 599.000,-
Woonopp. 162 m2
Perceelopp. 201 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2002
Omschrijving Dit fraaie en royale herenhuis biedt u een vrij uitzicht op het Ravense park en heeft aan de achterzijde een tuin op het zuid-westen. Opvallend aan de woning zijn de hoge plafonds op de begane grond, de vide, de luxe afwerkingsstaat en de split-level, wat een zeer ruimtelijk, licht effect geeft. Het totale perceeloppervlak is 201 m² en er is een mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein. De gehele woning is vanaf 2021 gemoderniseerd.

U komt binnen in de riante, lichte hal met open trap en vide. Ook bevinden zich in de hal de toegang tot de geheel betegelde toiletruimte en de meterkast. De gehele begane grond is voorzien van een pvc vloerafwerking, met vloerverwarming, welke in het woongedeelte in visgraat motief is gelegd. In de eetkamer zijn er openslaande deuren naar de achtertuin en is er aangrenzend een moderne open keuken met L-vormige inrichting. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, combi-oven, inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, een kokend water kraan en vaatwasser.

Op de 1e verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met wastafelmeubel, douchecabine, ligbad en vloerverwarming. Op de overloop is er een separate toiletruimte. Als vloerafwerking is er een nette pvc vloer.

De 2e verdieping biedt net als de 1e verdieping twee ruime slaapkamers en een ruime berging met opstelplaats van het witgoed en c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:
• Volledig geïsoleerd;
• Pvc vloerafwerking in de gehele woning (2021);
• De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming;
• Moderne keuken (2021);
• Bouwjaar 2002;
• Parkeren op terrein;
• Vaillant c.v. combi-ketel uit 2013 en zonneboiler;
• De buitenzijde is in 2022 geschilderd.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Herenhuis
Woonoppervlakte 162 m2
Bouwjaar 2002
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 599.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht