Korenschoof 36

3224 VC HELLEVOETSLUIS € 345.000,-
Woonopp. 127 m2
Perceelopp. 130 m2
1 badkamer
1 toilet
6 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1977
Omschrijving Bent u op zoek naar een instapklare en gemoderniseerde woning met een goede ligging ten opzichte van voorzieningen als winkels, scholen, de vesting met restaurants en de Struytse Zeedijk met veel wandelgelegenheid? Dan is dit de woning die u zoekt! In woonwijk De Struytse Hoeck kunnen wij u deze goed onderhouden en leuk ingerichte tussenwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein te koop aanbieden.

De indeling is als volgt:

In de hal is er een met stucwerk afgewerkte toiletruimte voorzien van ‘zwevend’ toilet en fonteintje en de meterkast. Via de mooie glazen deur met aluminium bereikt u de woonkamer welke aan de achterzijde van de woning is. Aan de voorzijde bevindt zich de L-vormige open keuken met moderne inrichting, kookeiland en inbouwapparatuur als een inductie-kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer.

De achtertuin is via de openslaande deuren vanuit de woonkamer bereikbaar en netjes aangelegd met bestrating, kunstgras en houten schuttingdelen. Ook ontbreekt het hier niet aan zon in de warmere maanden, de tuin is namelijk op het zuiden gesitueerd.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel met meubel.

De 2e verdieping is royaal met op de voorzolder de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook is er een 4e slaapkamer op deze verdieping.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1977;
• 130m² eigen grond;
• Energielabel C;
• Vernieuwde binnendeuren op de begane grond en 1e verdieping;
• Kunststof ramen en kozijnen met dubbele beglazing en HR++ beglazing (begane grond in 2022 en overige ramen en kozijnen in 2016;
• Gestucte wanden en plafonds op de begane grond en 1e verdieping;
• Plavuizen vloer met vloerverwarming op de begane grond;
• Aan de voorzijde eigen parkeergelegenheid en stenen berging;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e en 2e verdieping.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 127 m2
Bouwjaar 1977
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 345.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht