Loevesteinstraat 3

3223 GJ HELLEVOETSLUIS € 550.000,-
Woonopp. 110 m2
Perceelopp. 397 m2
2 badkamers
2 toiletten
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1987
Omschrijving Bent u op zoek naar een vrijstaande woning in woonwijk “Den Bonsen Hoek” met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dan is deze woning zeker iets voor u! De woning is gelegen op een leuk perceeloppervlak van 397 m² eigen grond waarbij er aan de achterzijde veel privacy is. De woning is door de huidige eigenaren altijd keurig onderhouden.

De indeling is als volgt:
Vanuit de hal, alwaar tevens de toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet is, bereikt u de slaapkamer. Deze kamer is ook prima te gebruiken als praktijkruimte. De L-vormige woonkamer is voorzien van veel raampartijen en een open haard. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken welke ingericht met een lichte keuken en inbouwapparatuur als een keramische kookplaat, koelkast, combi-magnetron en afzuigkap. Zoals al eerder is aangegeven heeft de woning niet alleen een slaapkamer op de begane grond maar ook een badkamer welke geheel is betegeld en beschikt over een 2e zwevend toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

De achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van bestrating, borders met groen met achter in de tuin een houten berging. Aan de achtergevel is er een grote serre van waaruit u heerlijk weg kunt kijken naar de tuin. Vanuit de serre is de aangebouwde berging eveneens toegankelijk.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met douchecabine, zwevend toilet en een wastafel met meubel. Er is een separate stookruimte.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1987;
• 397 m² eigen grond;
• Laminaat vloerafwerking op de begane grond en 1e verdieping;
• Geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Airconditioning uit 2022;
• 10 zonnepanelen welke in 2022 zijn geplaatst;
• 3 zonneschermen waarbij er 2 elektrisch bedienbaar zijn;
• Nefit HR c.v. combi-ketel uit 2012.
• Energielabel C.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd
Kenmerken
Type Vrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 110 m2
Bouwjaar 1987
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 550.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht