Maltaweide 325

3223 MJ HELLEVOETSLUIS € 325.000,-
Woonopp. 82 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2005
Omschrijving In een geliefd appartementencomplex en in het verlengde van het Ravense Park is dit goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en heeft een balkon op het westen. Door de ligging op de hoek heeft u extra lichtinval door de ramen en kunt u ver weg kijken. Op het afgesloten parkeerterrein is er een eigen parkeerplaats.

De indeling is als volgt:

Via de centrale afgesloten portiek komt u in de hal met lift van waaruit u de 3e verdieping en de galerij van het appartement bereikt.

Na binnenkomst in de hal treft u aan weerszijden een slaapkamer met aan het einde van de hal de toegang tot de ruime woonkamer. Deze is over de gehele breedte aan de achterzijde met een aangrenzend balkon.
De moderne keuken is in een L-vormige opstelling en voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, vaatwasser, combi- oven, gaskookplaat en afzuigkap. De badkamer is ruim van opzet en ingericht met een wastafel, douchecabine en bad. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. In de inpandige berging is tevens de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en het witgoed.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2005;
• HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2005;
• Bijdrage VvE €161,75,-- per maand;
• Volledig geïsoleerd;
• Berging op de begane grond;
• De keuken is in 2023 vernieuwd;
• De grote slaapkamer is voorzien van een rolluik;
• De woonkamer is voorzien van airconditioning in 2023;
• Zonnescherm aanwezig op het balkon;
• Hardhouten ramen en kozijnen met dubbele beglazing.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 82 m2
Bouwjaar 2005
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 325.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht