Marshalllaan 90

3223 HC HELLEVOETSLUIS € 345.000,-
Woonopp. 100 m2
Perceelopp. 164 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1994
Omschrijving Deze goed onderhouden hoekwoning is ideaal gelegen op loopafstand van scholen, het buurtwinkelcentrum en te midden van de geliefde woonwijk “den Bonsen hoek”. De ruime achtertuin is sfeervol en onderhoudsvriendelijk en recent aangelegd en heeft een stenen berging. De tuin is op het noord-westen gesitueerd waardoor u als de zon schijnt altijd een zon- of schaduwrijk plekje kunt vinden.

De indeling is als volgt:

Begane grond:

Via een deur in de zijgevel komt u in de hal alwaar de toiletruimte met zwevend toilet is. De tuingerichte woonkamer heeft mede vanwege het zijraam veel lichtinval en een sfeervolle allesbrander en een trapkast. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een nette L-vormige inrichting compleet met inbouwapparatuur als een inductie kookplaat, vaatwasser, combi-oven en een vrijstaande koel- vries combinatie.

1e verdieping:

Op de 1e verdieping zijn er momenteel 2 ruime slaapkamers, voorheen waren dit er 3, maar via een toog zijn er 2 slaapkamers samengevoegd. In de ouderslaapkamer is er een grote schuifkastenwand. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, hoekbad, zwevend toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping:

De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken en is momenteel een open ruimte. Het is hier goed mogelijk om een extra slaapkamer te realiseren. Hier is tevens de opstelplaats van het witgoed en de technische ruimte.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1994;
• De keuken is in 2019 vernieuwd;
• Volledig geïsoleerd;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2019;
• De trap is in 2019 opnieuw bekleed;
• Energielabel A;
• 164 m² eigen grond.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 100 m2
Bouwjaar 1994
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 345.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht