Moriaanseweg West 109

3222 AC HELLEVOETSLUIS € 325.000,-
Woonopp. 98 m2
Perceelopp. 230 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1920
Omschrijving Deze 2/1 kapwoning is gelegen aan de gezellige en ‘oude’ Moriaanseweg. De woning is gebouwd in 1920 en heeft een royale achtertuin. Het perceel heeft een grootte van 230 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomt in de hal bevindt zich de trap naar boven en de entree naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van gestucte wanden en een laminaten vloer. Aan de achterzijde van de woning is een aanbouw gerealiseerd waar de keuken opgesteld staat. De keuken is voorzien van een eiland en inbouwapparatuur als 6 pits gaskookplaat met oven, koelkast, vriezer, combi- magnetron, vaatwasser en close- in boiler. Tevens bevinden zich in de woonkamer kasten met bergruimte en de toiletruimte.

De diepe achtertuin is aangelegd met sierbestrating, vlonders en 4 palmen. De houten berging beschikt over voldoende bergruimte. Door de diepte van de tuin is er altijd zon of schaduw in de tuin aanwezig.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een aparte kamer als opstelplaats voor de cv- combi ketel, de wasmachine en de droger. Deze verdieping beschikt tevens over een nette badkamer met bubbelbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Via een vlizo trap is de bergzolder toegankelijk.
?
Bijzonderheden:

• Dubbele beglazing;
• Aanbouw aan de achterzijde (2014);
• De dakkapel is in 2014 geplaatst;
• Nieuwe vloer beneden (2020);
• Nefit c.v. combi-ketel uit 2006;
• Buitenwerk is in 2021 geschilderd;
• Bouwjaar 1920.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 98 m2
Bouwjaar 1920
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 325.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht