Noordhoren 22

3225 BK HELLEVOETSLUIS € 315.000,-
Woonopp. 111 m2
Perceelopp. 216 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1981
Omschrijving Op een ruim perceel van 216 m² eigen grond is deze hoekwoning met garage gelegen. In de directe omgeving is er ‘voor elk wat wils’. Heerlijk wandelen langs het Haringvliet op de Zeedijk, fietsen richting de achtergelegen polder of liever naar één van de nabij gelegen sportverenigingen het is allemaal op loopafstand. Ook zijn de scholen, het buurtwinkelcentrum, medisch centrum en de bushalte op korte afstand. De ideale plek om te wonen! Naast dat er grotendeels isolerende kunststof ramen en kozijnen zijn, zijn er ook als energiebesparende voorzieningen 8 zonnepanelen op de woning aanwezig.

De indeling is als volgt:
In de hal is de geheel betegelde toiletruimte welke is voorzien van een ‘zwevend’ toilet. Vanuit de hal komt u in de woonkamer welke aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. Dankzij de ligging op de hoek is er een zijraam aanwezig welke tezamen met de grote glazen pui aan de achterzijde voor veel lichtinval zorgt. De open keuken is aan de voorkant gelegen en is voorzien van inbouwapparatuur als een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven.

Achter in de tuin is er een royale houten garage welke momenteel is gesplitst in 2 aparte ruimtes waarbij er in het achterste gedeelte een allesbrander is welke de hobbyruimte kan verwarmen. Aan zon ontbreekt het niet daar de tuin op het zuiden is gesitueerd.

Op de 1e verdieping zijn er 2 (voorheen 3) royale slaapkamers en een bergkamer. De badkamer is ingericht met een wastafel met meubel, douchecabine, zwevend toilet en wasmachine-aansluiting.

Ook beschikt de 2e verdieping net als de 1e verdieping over 2 slaapkamers met op de overloop de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en een wastafel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1981;
• Remeha HR c.v. combi-ketel uit 2017;
• Kunststof ramen en kozijnen (behoudens de schuifpui en het zijraam) met dubbele beglazing;
• 8 zonnepanelen geplaatst in 2023 en energielabel B;
• Aangebouwde houten berging;
• Grote garage;
• PVC vloerafwerking met vloerverwarming op de begane grond.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 111 m2
Bouwjaar 1981
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod
Vraagprijs € 315.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht