Opzoomerlaan 23

3221 AM HELLEVOETSLUIS € 425.000,-
Woonopp. 132 m2
Perceelopp. 120 m2
1 badkamer
2 toiletten
5 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2011
Omschrijving Wilt u wonen in de gezellige historische vesting van Hellevoetsluis, maar niet in een oudere woning? Dan is deze in 2011 gebouwde royale tussenwoning zeker iets voor u! De woning is volledig geïsoleerd, heeft een achtertuin op het westen en beschikt over royale slaapkamers.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
In de hal is de geheel betegelde toiletruimte welke is voorzien van een zwevend toilet. Vanuit de hal komt u in de woonkamer welke dankzij de openslaande deuren directe betrokkenheid heeft met de tuin. Tevens is de woonkamer voorzien van op maat gemaakt houten shutters. Aan de voorzijde is de open keuken welke keurig is ingericht en beschikt over een kookeiland en inbouwapparatuur als een vaatwasser, vriezer, koelkast, koffie-automaat en een fornuis met heteluchtoven, 6-pits gaskookplaat en een afzuigkap.

De tuin is zoals al eerder aangegeven op het westen gesitueerd en is netjes aangelegd met vlonders, sierbestrating, een gazon en houten schuttingdelen als erfafscheiding. Achter in de tuin staat een houten berging.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers welke beiden een vaste kastenwand hebben. Ook is er op deze verdieping de geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel met meubel, een 2e toilet en een inloopdouche.

2e verdieping:
Via een grote overloop met vast kastenwand, waar tevens de was- en stookruimte is komt u in de grote slaapkamer. Op de overloop is er een losse trap naar de bergzolder. De overloop is voorzien van een dakkapel, waardoor het realiseren van een extra slaapkamer tot de mogelijkheden behoort.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2011;
• Energielabel A;
• 120 m² eigen grond;
• Vloerverwarming in de badkamer;
• Gestucte wanden in het gehele huis;
• Beschermd stadsgezicht;
• Intergas HR c.v. combi-ketel uit 2011;
• Dakkapel bij de slaapkamer op de 2e verdieping;
• Leuk gelegen.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 132 m2
Bouwjaar 2011
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 425.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht