P A de Genestetlaan 9

3221 VN HELLEVOETSLUIS € 335.000,-
Woonopp. 120 m2
Perceelopp. 150 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1968
Omschrijving Op een centrale locatie, de nabijheid van winkels, scholen en sportgelegenheden aan de ene zijde en de oude vesting van Hellevoetsluis met de historische haven, de gezellige restaurants en het strandje aan de andere zijde, is deze netjes bewoonde tussenwoning gelegen. De woning is voorzien van kunststof ramen en kozijnen en heeft aan de voorzijde een leuk uitzicht.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst in de hal treft u tevens de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en handwasbakje. In de Z-vormige woonkamer zijn zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen waardoor er altijd veel lichtinval is. De open keuken is voorzien van een L-vormige inrichting met inbouwapparatuur als vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer.

De achtertuin is grotendeels bestraat met achter in de tuin een stenen berging. Ook de voortuin is netjes aangelegd.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten en een geheel betegelde badkamer met zwevend toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping waarbij er op de overloop de opstelplaats van het witgoed is en de c.v. combi-ketel en een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1968;
• 150 m² eigen grond;
• Plavuizen vloer met vloerverwarming op de begane grond;
• De keuken en de badkamer zijn vernieuwd in 2012;
• Nefit HR c.v. combi-ketel uit 2004.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 120 m2
Bouwjaar 1968
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 335.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht