Rijksstraatweg 144

3223 KC HELLEVOETSLUIS € 825.000,-
Woonopp. 199 m2
Perceelopp. 757 m2
2 badkamers
2 toiletten
8 kamers waarvan
6 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1920
Omschrijving Een plaatje!!! Deze in 2021 gemoderniseerde en luxe afgewerkte woning met garage is ideaal gelegen, op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer en heeft een vrije ligging aan de achterzijde, waarbij u zeer verrast zult zijn over de hoeveelheid privacy en de grootte van de tuin. Er is niet alleen aan luxe gedacht bij de modernisering van de woning, maar ook aan verduurzaming. Naast het plaatsen van 14 zonnepanelen is er ook isolerende beglazing en vloer- en dakisolatie aangebracht. De woning beschikt over maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers. Kortom, een droomhuis welke u zeker moet komen bewonderen.

De indeling is als volgt:
In de hal zijn de garderobenis en de toiletruimte, welke deels is afgewerkt met stucwerk en deels met betegeling en is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Via de moderne deur met beglazing bereikt u de woonkamer en dan…… licht, ruimte en vrijheid, het perfecte plaatje van een mooie living. De woonkamer is aan de achterzijde en heeft een klein niveauverschil en open haard waardoor deze ruimte nog sfeervoller is. De vele raampartijen tot aan de grond bieden niet allen veel lichtinval maar ook directe betrokkenheid met de achtertuin.

De overgang naar de keuken is perfect met als middelpunt in deze ruimte de eetkamer, waar op dit moment een grote eettafel is geplaatst. Aan de voorzijde bevindt zich de fraaie open keuken met groot kook- en spoeleiland en separate royale kastenwand compleet ingericht met inbouwapparatuur als een vaatwasser, dubbele koelkast, dubbele combi-oven, vriezer, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap en Quooker.

Naast de woning is er een grote garage welke zowel via de geïsoleerde garagedeur aan de voorzijde toegankelijk is, als via de inpandige deur. De achtertuin spreekt eigenlijk voor zich. Vrijheid, ruimte en rust!

Op de 1e verdieping zijn er 6 slaapkamers waarbij er vanuit de ouderslaapkamer directe toegang is tot één van de 2 badkamers. Ook beschikken er 2 slaapkamers over 2 vaste kasten en is er op de gang een walk-in closet. De grote badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche met rainshower, toilet en bidet. De 2e badkamer is recent vernieuwd en heeft een inloopdouche en wastafelmeubel. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben toegang tot het balkon, welke over de gehele breedte van de woning aanwezig is.

Op de overloop is toegang tot de vliering via een vlizo trap.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1920;
• PVC vloerafwerking op de begane grond met vloerverwarming;
• De woning is aan de binnenzijde in 2021 geheel gemoderniseerd/verbeterd;
• In 2023 is de buitenzijde geschilderd;
• Grotendeels HR ++ en deel dubbele beglazing;
• 14 zonnepanelen, geplaatst in 2021;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e verdieping;
• Gestucte wanden en plafonds;
• Airco in de ouderslaapkamer;
• Nieuwe kunststof ramen en kozijnen aan de achterzijde op de 1e verdieping;
• Energielabel B;
• Vloer- en dakisolatie;
• In beide badkamers is er vloerverwarming aanwezig;
• Royale achtertuin;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Halfvrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 199 m2
Bouwjaar 1920
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 825.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht